Let’s spice it up! Deze pompoentaco met zwarte bonen, pittige pepita-dip, rode ui en witte kaas is echt verrassend lekker en kan je flink Spicy maken. Het is een hele mooie vega taco met smaken die je versteld doen staan.

LA500 5”/15 cm tarwe tortilla van Pablo’s Choice
Flespompoen
LA440 BBQ Magic van Paul Prudhomme
LA926 Frijoles Black Beans van Batch 85
Rode ui
Witte Kaas

Pepitadip:
LA77 Smoky Hemp Sauce van Smoky Mountains
LA751 Guacamole 94% UHP Authentic Pablo’s Choice
LA116 Sliced Jalapenos van Smoky Mountains
Verse coriander
Pompoenzaad

Het succes van deze taco zit hem in de BBQ magic van Paul Prudhomme. Deze kruiden smaken echt goed op de zoete pompoen. Gecombineerd met de pepita (dat zijn pompoenzaden) dip gemaakt met jalapeño, cilantro, Smoky Hemp Sauce en de guacamole is dat echt een geweldige smaakervaring.

De bereiding is heel makkelijk, dit is weer zo’n taco die je nagenoeg volledig in de mise en place kunt bereiden. Op een warme dag kan je hem koud serveren en op een koude dag warm.

Je begint met de pompoen, die meng je met wat olijfolie, verspreid je over een bakplaat en breng je op smaak met de BBQ Magic. Garen in de oven en bij bestelling kan je ze nog even een tikkie geven op de grill voor een extra krokante bite. Maar het hoeft niet.

De pepitadip maak je door de cilantro, pompoenzaad en jalapenos fijn te hakken in de keuken machine. Dan voeg je Smoky Hemp sauce toe tot je een wat gladdere saus hebt. Tot slot wat guacamole erbij voor een zacht en romig resultaat. Je kan zelf kiezen hoe spicy je wilt gaan. Meer jalapeño is meer spicy, meer guacamole verzacht het dan weer.

Bij bestelling bouw je de taco op, top je hem af met wat ui en witte kaas. En geef je hem mee. Ze gaan hier van genieten hoor.

>> Check al onze Veggie Taco’s