Dit is een taco waar we ons echt op verheugd hebben. Hij is gemaakt met het vegan gehakt van het Belgische Greenway wat we stevig op smaak hebben gebracht met stevige spices. En met deze taco willen we je laten zien dat een vegan taco echt niet onder doet voor zijn broers en zussen met vlees of vis.

LA500.1 Tarwe Tortilla van 16cm Pablo’s Choice 
Pickled Zucchini (Courgette, azijn, water, suiker, zout, peperkorrels)

LA941 Greenway Vegan Gehakt
Spicy Beef Sauce (bruine suiker, soja saus, sesamolie, gochujang, gember, knoflook)
Shredded Lettuce
LA77 Smoky Hemp Sauce Smoky Mountains 
Bosui
Radijs

Maar eerst even waarom we vinden dat je vegan gerechten op je kaart moet zetten. Hiervoor stellen we je een vraag: stel je hebt een groep van 5 mensen die samen wil eten… En één van die mensen eet vegan. Waar denk je dat deze groep gaat eten? Natuurlijk de zaak waar ze een topper van een veggie taco serveren?

Recept Vegan Taco voor Horeca

Het Greenway gehakt werkt in principe net als gewoon gehakt. Wat wij hebben gedaan is het lekker rullen in de pan en tegen de tijd dat we de structuur hadden zoals we wilden, hebben we de Spicy beef sauce toegevoegd. Hiermee is de basis van

deze taco klaar en kan je hem bij bestelling meteen opmaken:

Beleg de Tarwe Tortilla met de shredded lettuce, leg het warme Greenway gehakt erop en top het af met een paar plakken courgette. Een beetje Smoky hemp sauce erbij en toppen met bosui en dunne plakjes radijs.

Lekker hoor!