Supersimpel, een lust voor het oog en echt lekker. En dan hebben we het over die Taco natuurlijk. We weten gewoon, als onze smaakprofessor Arno iets bedenkt dat iedereen het wel lekker vindt. En bij dit mooie tacootje is dat ook weer het geval. Klein, handig, lekker voor op en borrelplank, bij een catering, sharing of als voorgerecht.

LA640 Blanco Niño Blue Corn (soft) Tortillas 4″/10cm
LA1523.1 Taco Schelp Mini Frituurkorf
Rucola
Rauwe tonijn tartaar op smaak gebracht met bijvoorbeeld bosui, sesamolie, sojasaus 
LA77 Smoky Hemp Sauce Smoky Mountains 

LA420.1 Seafood Magic van Paul Prudhomme
LA751.1 Guacamole UHP zakken Pablo’s Choice
Sesamzaadjes

Deze taco wordt vooral gemaakt in de mise en place. Dat maakt hem ook zo perfect geschikt voor cateringen, drukke dagen en borrelplanken.

Recept Taco met Tonijn

We hebben de maistortilla gefrituurd tot een kleine hardshell taco. En dat maakt dat je hem bij bestelling alleen nog maar hoeft te vullen. Dat frituren gaat door de Taco Shell frituurkorf te gebruiken heel simpel en snel. De gefrituurde tortilla’s kan je in een trommel een paar dagen bewaren. Ze blijven lekker krokant.

De opbouw van deze taco is zo gedaan:

Je pakt het blauwe tacootje en vult hem met de rauwe tonijntartaar en de rucola, bestrooien met de Seafood Magic kruiden en toppen met de Smoky Hemp Sauce en de sesamzaadjes. Ook lekker om te serveren met guacamole.