Deze taco heeft alles wat een lekkere vis-taco hoort te hebben. Zachte zalm, frisse citrus, mooie spices, zoet pittige Tropcal relish en een heerlijke chipotle smaak. Het is een lust voor het oog en een feest voor je mond.

LA500.1 Tarwe Tortilla van 16cm Pablo’s Choice 
Zalm (gemarineerd in verse citroensap)

LA420.1 Seafood Magic van Paul Prudhomme
Citrus Slaw (grapefruit, sinaasappel, cilantro, limoensap, rode kool)
LA116.1 Sliced Jalapeño pepers Smoky Mountains 
Chipotle Cream (cream cheese, zure room, chipotle, limoen, zout, peper)

Avocado
Shredded Lettuce

Vis taco’s zijn de ultieme terrastaco’s die je kan serveren vanaf het begin van de lente, hoog in de zomer en tijdens het nazomeren in de herfst. Maar eigenlijk doen ze het binnen in de winter ook hartstikke goed. Het is de zomer op je bord en dat maakt je gasten blij.

Recept vis taco voor grote groepen

Deze taco is perfect voor een grotere groep, als voorgerecht, sharing of als lekkere bite tussendoor. Geserveerd op een grote schaal die je lekker kan delen terwijl je gezellig samen aan tafel zit.

Het geheim van deze taco zit hem in de citroensap, net als bij een ceviche ‘gaar’ je de zalm hierin. Het zuur van het citroensap maakt de zalm boterzacht. En door hem daarna op de grill te leggen krijg je een lekker krokantje en mooie kleur.

Bij bestelling leg je de zalm op de grill, besmeer je de tortilla met de chipotle cream en shredded lettuce. Leg hier de zalm op, dan de Tropical Relish en Citrus slaw. Toppen met wat jalapeño en stukjes avocado.