Wat een iconische taco! We hebben hem gemaakt met King Crab. En dat laat zien dat streetfood ook bij de luxere horeca niet misstaat. Met taco’s kan je echt alle kanten op. Heel basic en snel, maar met wat luxere fillings en toppings is een taco hartstikke exclusief. Je bepaalt zelf wat je er op doet en in hoeverre jij je wil onderscheiden.

LA500.1 Tarwe Tortilla van 16cm Pablo’s Choice
LA131.1  Mexican red Sauce Smoky Mountains
Sriracha Saus
LA116.1 Sliced Jalapeño pepers Smoky Mountains
Citrussaus (cilantro, limoenrasp en iets sap, verse munt, LA77 Smoky Hemp Sauce Smoky Mountains)

Misschien dat je een taco als deze niet zo elke dag zult maken, want je moet er een beste prijs voor kunnen vragen. Maar we hebben hem zelf gegeten in Maine en we wilden hem je daarom toch even laten zien. Al was het maar ter inspiratie. En wie weet doet de gelegenheid zich voor dat je een keer een hele bijzondere catering gaat doen. Of wil je je gasten voor kerst iets heel bijzonders serveren.

Recept taco met krab

Krab is echt geweldig als je het combineert met pittige smaken. Zoals jalapeños en een frisse citrussaus. De bereiding van deze taco is simpel, zoals bij meer taco’s wel het geval is:

Pak de tarwe tortilla en besmeer hem met de citrussaus.
Vul je taco met de paprika. Dan het krabvlees en toppen met de jalapeño’s. Mexican Red Sauce en sriracha. Zorg dat je de ingrediënten mooi verdeelt zodat elke hap een andere smaaksensatie geeft.