Schaal met taco's en hand met fles saus

Als we het over taco’s hebben hebben we het over Mexicanen. Maar als we het over Mexicanen hebben moeten we het echt ook hebben over Amerika. Dat land is Little Mexico. Dus… wat eten Mexicanen in Amerika?

LA924 Slow Cooked Pulled Pork Carnitas
LA189.1 Lillie’s Q Smoky
LA1000.2 Mexicaanse Kaasmix (Cheddar & Gouda)
Ui
Cilantro


Van alles, want het zijn echt levensgenieters. Maar deze taco heb ik samen met een Mexicaan gegeten in Carolina! En eerlijk? Ik snap wel waarom hij voor dit tacootje koos, het is een smaakklassieker die het goede van Mexico en de USA samenbrengt.

Een bbq taco, je moet niet zonder willen. Stel je voor een nazomer dag met de zon nog op je terras. Gasten willen daar nog van genieten met lekkere drankjes met daarbij een grote schaal taco’s. Dan is deze taco precies goed: smoky, juicy en warme gesmolten kaas.

Het is niet gek als het water je nu in de mond loopt, dat zal bij je gasten ook wel zo zijn. En door het gebruik van zo’n mooie blauwe mais tortilla en de luxe bbq sauce van Lillies Q heb je absoluut een onderscheidende en opvallende taco. Maar heb je een bomvol terras? Maak dan de verstandige keuze en kies voor een mooie tarwe tortilla, die zijn net iets vergevingsgezinder.

De bereiding kan niet simpeler. Bij bestelling pak je een tarwe tortilla en vult hem met de warme Pulled Pork Carnitas. Wat Mexmix kaasmix erover zodat deze een beetje smelt. En dan aftoppen met Smoky BBQ sauce van Lillies Q (dit is echt de beste BBQ Sauce die we kennen), ui en cilantro.

Wij vinden dit een mooie taco voor een gezelschap, op een grote schaal, biertjes erbij en genieten maar. Bedenk je dat zo’n makkelijke taco perfect voor de drukke dagen is. 

>>Check meteen onze andere Pork taco’s en probeer ze uit!