Mexicaanse Pulled Pork, een frisse salsa en lekker veel avocado op een mais tortilla. Wat kan je nog beginnen als je zoveel lekkers samenvoegt? Dat is gewoon wat je eten wil, toch? En – goed nieuws – dit Taco Tuesdays recept is snel, makkelijk en bijna helemaal te maken in de mise en place!

LA631 Corn Tortillas 4″/10cm – Blanco Nino
LA924 Slow Cooked Pulled Pork Carnitas
LA1710.2 Eddy’s Original BBQ saus
Pineapple Salsa (ananas, rode ui, LA116.1 Sliced Jalapeño pepers, limoen zest en sap, cilantro, knoflook en zout)
Sliced Rode kool
Cilantro
Zure room
LA751.1 Guacamole UHP zakken Pablo’s Choice

Dit is een makkelijk tacootje dat je het hele jaar door wel kan serveren. Naar keuze op een grote of kleine maistortilla. Bijvoorbeeld als voorgerecht, bar-bite of voor een sharing platter. Maar hij is ook zeker rijk genoeg om op een grote taco lunch of diner geserveerd te worden.

Recept Taco met pulled pork

Je kan zelfs, máár dan moet je tarwe tortilla’s gebruiken, zo geserveerd worden dat je gasten hem helemaal zelf bouwen. Met de pulled pork in een pannetje, alle toppings in bakjes en spuitflessen. En je gasten creëren hun eigen perfecte taco.

De bereiding kan haast niet makkelijker. Bij bestelling leg je de maistortilla even kort op de plaat. Tot er ene beetje damp vanaf komt. Door dit te doen zorg je dat hij heel elastisch wordt en niet uit elkaar valt.

Dan vul je de taco met de rode kool, de warme carnitas en natuurlijk de toppings. Leg de tacos lekker tegen elkaar op een bord met wat stukjes limoen erbij.