Schaal met Crispy taco's en een fles saus

Wist je dat je zelf hardshell taco’s kunt maken van de maistortilla’s die je altijd al gebruikt? En dat je daarmee – als je de tortilla’s van 10cm gebruikt – hele mooie mini taco’s kan maken? Dat doe je door ze te frituren in de Taco Schelp mini frituurkorf. Hiermee frituur je er 4 tegelijk.

LA631 Corn Tortilla 4″/10cm – Blanco Niño
LA924 Slow Cooked Pulled Pork Carnitas
Mais
LA751 Guacamole 94% UHP Authentic Pablo’s Choice 
LA189.1 Lillie’s Q Smoky
LA1924.1 Ballymaloe Tropical Mango Relish

Wat is Taco Tuesdays?

Taco Tuesdays is sinds jaar en dag een begrip in Amerika. Een traditie waarbij restaurants op dinsdag taco’s serveren. Dat is hele slimme marketing, want mensen houden van herhaling. En als die herhaling inhoudt dat je op dinsdag het lekkerste en meest verslavende Mexicaanse gerecht kan eten, dan komen mensen er maar al te graag voor terug. Precies dat is waarom Taco Tuesdays voor jouw zaak een goede stap is. Het trekt hongerige gasten op een normaal rustige avond naar jouw zaak toe.

Zo maak je krokante taco’s met Pulled Pork

We vertelden al dat je zelf Hardshell taco’s kunt maken door ze te frituren in dat speciale taco frituur korfje. Handig want net als tostada’s kan je deze mini hardshells vooraf frituren en blijven ze – als je ze in een trommel bewaard – een paar dagen krokant. Bij bestelling hoef je ze alleen maar te vullen dus. En hierin zit meteen het voordeel van deze taco. Dat maakt dit misschien wel tot één van de beste taco recepten voor horeca.

Je kan hem vullen met wat je hebt. Zoals bij dit recept met warme Pulled Pork Carnitas, Guacamole, een beetje mais, Lillies Q Smoky en die lekkere zoete Mango Relish van Ballymaloe.

Een super smaakcombinatie!

Het is een mooie taco die mede door zijn crunch lekker eet. Hij doet het goed als sharing gerechtje, voorgerecht, op een borrelplank of voor bij de lunch.

>>Tip: de Taco Al Pastor, een heerlijke klassieker om je mee te onderscheiden