Dienblad met taco op krantje en drinken en saus on the side

Iedereen die wel eens in Los Angeles, New Orleans of Chicago is geweest weet Fusion Streetfood te waarderen. De Argentijnse en Uruguayaanse Chimichurri doet het geweldig op gebakken Steak Strips en warme en zachte maistortilla’s. Awesome!

LA933.1 Philly Steak Strips (beef)
Chimichurry sauce
LA731.1 Guacamole UHP zak
Limoen
LA77 Smoky hemp Sauce

Chimichurry, de groene Argentijnse saus die op elk stukje beef onmisbaar is. Misschien lijkt dit een beetje overdreven, maar voor een Argentinian Styled Beef Taco echt wel een musthave. Die wil je niet zonder deze saus.

Echt Argentijns is deze saus niet, want het was een Ier – Jimmy McCurry genaamd – die hem bedacht. En dat moet als een lopend vuurtje ron zijn gegaan, want als je zijn naam door 100 Argentijnen uit laat spreken kom je vanzelf bij Chimichurry toch?

Wij gebruiken voor deze taco de SteakStrips van LA Streetfood. Deze hebben als voordeel dat je niet meer pakt dan je gebruikt waardoor je minder verspilling hebt. En ze gaan bevroren op de plaat. Niet alleen blijven ze daardoor lekker tender en is het voedselveilig, het werkt ook snel, want je hoeft niets te ontdooien.Bij bestelling leg je de steakstrips meteen op de plaat. Wij kozen voor een tarwe tortilla die we terwijl de steak op de plaat ligt insmeren met guacamole. Kies je voor die mooie mais tortillas? Dan gaan die ook eerst even op de plaat.

Leg het zachte vlees op de tortilla, chimichurri erover en klaar is je prachtige taco!