Een taco met pastrami? Is dat een ding? Ja natuurlijk. Keukens mixen en matchen is what makes the culinary world go round. En als pastrami op een broodje kan, kan het zeker ook op een tarwe tortilla.

LA500 5”/15 cm tarwe tortilla van Pablo’s Choice 
Shredded rode kool
LA922 New York Beef Pastrami van Batch 85
LA76 Sweet Pickle Relish New York
LA77 Smoky Hemp Sauce van Smoky Mountains
Mosterdzaadjes

Deze NY style taco wordt bijna net zo gemaakt als een pastrami sandwich in een NY Deli. Toen we hem voor ’t eerst aten in Manhattan, waren we direct enthousiast. Een mooie taco voor een catering of op een borrelplank.

De bereiding is ongekend simpel en door de mooie kleur combinatie van de rode kool met die van de pastrami is het een taco die echt opvalt.


Je bakt de tarwetortilla kort in de pan, op de plaat of op de grill.

Je legt hier wat shredded rode kool op. Dan een mooie hoeveelheid pastrami en dan afmaken met de smoky hemp sauce, pickle relish en wat mosterdzaadjes.

Dit is een koude taco, perfect voor lunches, walking dinners en catering!