Roze bord met twee mais taco's erop daarnaast staat een flesje Mexicaanse frisdrank

Een taco met refried beans, pulled chicken Tinga, avocado en jalapenos. Dat is eigenlijk een klassiek lekkere taco en precies om die reden doet hij het altijd goed. Wij maakten hem op een maistortilla, omdat die smaak de taco net even helemaal afmaakt.

LA631 Corn Tortilla Blanco Niño 4”/10cm
Refried Beans (gemaakt met LA926 Mexican Blackbeans frijoles van Batch 85)
Shredded Lettuce
LA923 Pulled Chicken Tinga
Zure Room
Avocado (of LA731.1 Guacamole 94% UHP Authentic Pablo’s Choice)
LA116.1 Sliced Jalapeños van Smoky Mountains
Gebakken Mais

Even over de pulled chicken tinga, we kiezen hier voor de Chicken Tinga van Batch 85. Gemaakt naar een eeuwenoud Mexicaans recept. Urenlang gegaard op lage temperatuur. En ready to use: sous vide, pan, de bain-marie, zoals je maar wil. Heel mooi van smaak en makkelijk in gebruik.

Veel horecaondernemers die graag zelf hun pulled chicken maken kiezen er tijdens het drukste seizoen toch voor om een convenience product als deze Chicken Tinga te gebruiken. Omdat het tijd en handjes scheelt. En tijdens de rustige maanden doen ze het dan wel zelf.

Bij bestelling leg je de maistortilla kort op de plaat. 
Dan besmeer je hem met de warme refried beans en topped hem met de shredded lettuce, zuren room en pulled chicken. Paar stukjes avocado en wat gebakken mais erop en je hebt een pract van een taco.

>>We hebben de lekkerste Kip Taco’s voor je op een rij gezet, probeer ze meteen!