Bord met veggie taco erop en een hand die een frisdrank vasthoudt

Een veggie taco geïnspireerd op de Baja Fish taco. Gemaakt met de Crunchy Bloemkool roosjes die je natuurlijk zelf kan maken. Maar wij gebruikten die van Snacks with Benefits. Samen met de refried beans, shredded lettuce en lekkere avocado is dit een taco die alles heeft wat je hebben wil. Veggie, tasty, healthy en juicy!

LA640 Blue Corn Tortilla 4″/10cm – Blanco Niño
Shredded Lettuce
Bloemkoolroosjes Cauliflower Power – Snack with Benefits
Maïs
LA131.1 Mexican red Sauce vanSmoky Mountains 
LA1000.2 Mexicaanse kaasmix (Cheddar & Gouda) van Smoky Mountains
Refried beans
(met LA926 Mexican Blackens – frijoles van Batch 85)
LA77 Smoky Hemp Sauce
Avocado

Wij hebben voor dit recept de blauwe mais tortilla’s van Blanco Niño gebruikt. Deze smaken zoals maïstortilla’s horen te smaken, maar ze scheuren niet zoals maïstortilla’s vaak doen. De truc zit hem in het – bij bestelling – even op de plaat leggen van de tortilla. Je voelt dat hij dan veel elastischer wordt.

Zo maak je deze taco zonder vlees

De Crunchy bloemkool kan je in de oven of de frituur bereiden. En de refried beans maak je ook in de mise en place. Wat dat betreft is deze mooie taco eentje die je snel bereiden kan en het dus ook op hele drukke dagen goed doet.

>> Zo maak je Refried Beans

Bij bestelling hoef je als je de tortilla even kort op de plaat hebt gelegd je taco alleen nog maar op te bouwen:

Besmeer de tortilla met refried beans, wat shredded lettuce erop. Dan de Mexican Red Sauce zodat je een mooie kleurrijke basis voor je toppings hebt. 
Verspreid de avocado erop. Dan de stukjes bloemkool met meteen wat MexMix Kaasmix zodat deze een beetje kan smelten.

Wat maïs en afmaken met Smoky Hemp Sauce.

>> We hebben nog veel meer Veggie Taco’s voor je