Mandje met taco's, cornribs en een soda on the side

Zoete aardappelen! Perfect om een veggie taco mee te vullen en heel goed op smaak te brengen met de Meat Magic van Paul Prudhomme. Voor deze taco zonder vlees zijn we gegaan voor een combinatie van witte kaas, geroosterde amandelen en de Carolina bbq saus van Lillie’s Q. Dat is zo’n lekkere combinatie, die kunnen we niet in woorden aan je uitleggen. Dat moet je gewoon een keer proberen.

LA504 Pablo’s Choice Flour Tortilla 5″/12 cm
Zoete Aardappel
LA410.1 Meat Magic/Paul Prudhomme

Shredded rode kool
LA751 Guacamole 94% UHP Authentic Pablo’s Choice 
Ui
Geroosterde Amandelen
Witte kaas
LA187.1 Lillie’s Q Carolina
Mais ribs on the side

Hoe vul je een mooie taco zonder vlees?

De bekendste taco’s zijn toch wel de Asada taco’s, taco’s gevuld met vlees. Maar daarmee is niet gezegd dat een goede taco altijd een vlees-taco is. We hebben voor jou meerdere taco’s zonder vlees voor je, waaronder deze veggie taco met zoete aardappel vulling. 

Deze smaakcombinatie lijkt op trendy gerechten uit het Midden-Oosten met een Mexicaanse twist en zal het op elk terras goed doen! En vergis je niet door de bbq saus van Lillies Q is deze taco zonder vlees ook echt een bbq-topper. De Lillie’s Q Carolina is een hele mooie luxe saus, een beetje dun zodat het lekker door je gerecht loopt. En je hebt er maar heel weinig van nodig. De Carolina saus is gemaakt met mooie kruiden, tomaat, mosterd, zoete bruine suiker en zuur van azijn en limoen. Umami in een fles!

>>Probeer deze vegetarische taco met Pulled Mushroom

Zo maak je een zoete aardappel taco

Deze taco is er eentje die je helemaal maakt in de mise en place. De zoete aardappel gaat met de Meat Magic kruiden en wat olijfolie in de oven.

Ondertussen snijdt je de rode kool en ontdooi je de guacamole. De amandelen doe je met een beetje maple syrop en zout in de toch al warme oven. Zodat je roasted amandelen krijgt.

Bij bestelling hoef je de tortilla alleen maar te besmeren met de guacamole en hier de kool boven op te doen. Dan vul je de taco met de warme vulling. Toppen met de witte kaas, saus en natuurlijk de geroosterde amandelen.

En om deze veggie taco net iets meer body te geven serveren we hem met de mais ribs van Snacks with Benefits. Met deze ribs on the side heb je een heel compleet gerecht voor op je lunchkaart wat je na de lunch ook op een borrelplank kan gebruiken.