hand houdt vegan taco vast

Met de groeiende vraag naar vega en vegan gerechten doe je er goed aan om een veggie taco op de kaart te hebben. En dan is deze Pulled Mushroom Taco met zoete aardappel en refried beans een hele goede. Compleet, gezond en heel lekker. Daar gaan mensen voor terug komen!

LA631 Corn Tortilla Blanco Niño 4”/10cm – Blanco Niño
Oesterzwammen 
Zoete Aardappel of Pompoen
BBQ Magic Paul Prudhomme
Refried Beans (met LA926 Mexican Black Beans – frijoles van Batch 85 ) 
Chipotle Mayo (vegan met LA77 Smoky Hemp Sauce) 
Chili Flakes
Cilantro
Guacamole
Rode ui

Ontdooi de Blanco Niño maïstortilla’s en maak de refried beans, chipotle mayo.

Scheur de oesterzwammen, breng ze op smaak met peper en zout. Meng ze met wat olie en doe ze in de oven. De zoete aardappel of pompoen breng je op smaak met de BBQ Magic van Paul Prudhomme. Deze gaar je ook in de oven. Dan heb je de componenten voor de taco.

Bij bestelling pak je de maïstortilla legt hem enkele seconde aan beide kanten op de plaat. Hierdoor wordt de tortilla minder breekbaar. 

Smeer je de refried beans erop. Dan de pulled mushrooms en bataat. De toppings, saus en serveren maar.

Lekker als voorgerechtje, bij de lunch, als barbite, sharingplatter of de betere vega borrelplank.