Een beest van een taco, zo lekker. Hij is op smaak gebracht door de kip te marineren in zoete honing, zoute soja, verwarmende gember en de spicy van pepertjes. Maar dat niet alleen. De coleslaw is heerlijk met koriander, azijn, honing en natuurlijk de Smoky Hemp Sauce van Smoky Mountains.

LA500.1 Tarwe Tortilla van 16cm Pablo’s Choice
Kippendij
Marinade (Soja Sauce, Honing, Red pepper Flakes, Knoflook, LA410 Meat Magic van Paul Prudhomme)
Limoen
Shredded Rode Kool
Geraspte wortel
Coleslaw Dressing (cilantro, olijfolie, azijn, beetje soja saus, beetje honing, LA77 Smoky Hemp Sauce Smoky Mountains)
Avocado

Recept Taco met kip

We gaan eerlijk tegen je zijn. We vinden het een onvergetelijk lekkere taco, maar het is er ook eentje waar je wel even je handen vol aan hebt. Maar dan wel voornamelijk in de mise en place. Precies dat maakt dat zelfs deze bewerkelijke taco’s zo perfect geschikt voor de horeca zijn. Taco’s hoef je alleen maar te vullen en mooi te toppen. En die vulling die staat vaak al op je te wachten in de koeling of bain-marie.


Snijd de kippendij in lange stukken en zet deze een nacht in de marinade in de koeling.
Maak de coleslaw door de geraspte wortels en shredded kool te mengen met de dressing.

Bij bestelling leg je de kippendij op de grill. 

Dan verdeel je de coleslaw over de tarwetortilla en legt de kip hier boven op.

Aftoppen met wat Smoky Hemp sauce, stukjes avocado en wat verse kruiden.

Serveren met een stukje limoen on the side.