blauw bord met crunchy taco en een limoentje

Een hap van een taco kan als een verrassende smaakexplosie voelen. Zeker als je contrasterende smaken combineert, zoals de volle grill en vleessmaak van de Ierse pulled beef en die combineert met de zoetpittige Mango Relish van Ballymaloe. Een echte winnaar waar jouw gasten voor terug komen!

LA925 Pulled Beef Barbacoa
LA135.1 Salsa Picante van Smoky Mountains
LA1924.1 Ballymaloe Tropical mango relish
Rode ui
Gegrilde Ananas
LA77 Smoky Hemp Sauce

Deze crispy taco maak je met een zelfgemaakte hardshell taco van maistortilla. Dit doe je door hem te frituren in de Taco Shell Mini Frituurkorf. Dat kan je net als bij tostada’s makkelijk vooraf doen. Eenmaal gefrituurd zijn ze in een trommel een aantal dagen lekker krokant.

Bij bestelling vul je de kleine hardshell met Pulled Beef Barbacoa, rode ui, de ananas en de sauzen. Dat is het, meer niet.

Precies dat maakt deze taco perfect voor drukke zomerse dagen met je terras bomvol. Als fingerfood, voor op een plank, maar ook als voorgerechtje.

>>Maak als onze Crispy taco’s, zoals die met Pulled Pork