Steak taco’s zijn instant luxury. Serveer je steak taco’s aan je gasten, dan ben je meteen onderscheidend bezig. Want je laat zien dat je weet wat je doet. En steaktaco’s zijn echt ontzettend mooi om met verschillende toppings een eigen draai te geven.

LA500 5”/15 cm tarwe tortilla van Pablo’s Choice 
LA933 Philly Steak Strips
LA410 Meat Magic van Paul Prudhomme
LA751 Guacamole 94% UHP Authentic Pablo’s Choice 
Verse rode ui
Witte kaas
Verse koriander
LA140D Mexican Green Sauce


Zo maak je steaktaco

Wist je dat taco’s met biefstuk van de grill enorm populair zijn. Als je van vlees houdt vind je deze taco met beef ook lekker. En door te werken met de steakstrips van LA Streetfood maak je je het gemakkelijk om je op deze manier te onderscheiden. 

De bereiding van deze steak taco is simpel. Bij bestelling pak je de steakstrips -wij vinden dit de beste steak voor taco’s – en legt ze op de plaat. 
Deze strips zijn tender, je pakt wat je nodig hebt uit de vriezer en legt het meteen op de plaat of in de pan. Hier hoeven ze maar kort op, ze zijn zo klaar. De Meat Magic kruiden van Paul Prudhomme geven net wat meer diepgang aan de steak en in  no time serveer je je taco uit. De luxe van steak, maar wel convenience.


Je bakt de tarwetortilla kort in de pan, op de plaat of op de grill.

Daarna smeer je de tarwe tortilla in met de pure guacamole pulp van Pablo’s Choice. Dan leg je de gebakken steak strips erop en besprenkel je ze met wat vers  limoensap en maak het af met de ui, witte kaas, cilantro en salsa verde.

Love it!

>>Deze Philly Steak taco maakten we met Steak Strips, zo lekker!