We loooooooooove hardshell taco’s. Het zijn misschien niet de authentieke Mexicaanse taco’s, maar in Amerika zijn ze natuurlijk super populair. Ze zijn zo tof om te zien: fotogeniek en instagrammable. En dit taco met gehakt recept (met echte Amerikaanse ground beef) is de perfecte taco voor een drukke avond bij jou in de zaak!

LA201 Taco Shells
LA929.1 Taco Beef
Witte Kaas
LA1000.2 Mexicaanse Kaasmix (Cheddar & Gouda) 2kg
Avocado
LA135.1 Smoky Mountains Salsa Picante Medium

Wat is een goede vulling voor hard shell taco’s?

Hardshell taco’s zijn makkelijk, je hoeft deze harde tacoschelp alleen maar te vullen. Als warme taco met gesmolten kaas uit de oven bijvoorbeeld. Maar hard shell taco’s zijn niet Mexicaans. Het is een Amerikaans product wat gek genoeg de meest iconische maar ook minst traditionele taco is. En – leuk om te weten – het is zo lekker dat de Mexicanen ze ook gewoon eten.

In Amerika en Mexico vullen ze de hard shell taco’s meestal met Taco Beef. Dat is ground beef en hoewel het misschien lijkt op het gehakt wat we hier hebben, is het compleet anders. Taco beef gemaakt met Iers rundvlees, en dan echt gehakt met messen. Veel, maar dan echt veeeel lekkerder. 
En dat niet alleen, Taco Beef is een echt convenience product: opwarmen en het is klaar voor gebruik.

Recept Hardshell Taco met gehakt en kaas

De bereiding van onze Hardshell Gringo Taco is als volgt:

Vul de harde taco schelp met de warme tacobeef. Doe er een beetje Mexicaanse kaasmix over en leg de taco even in de oven, zodat de kaast lekker smelt.

Afmaken met wat Salsa Picante, witte kaas en wat stukjes avocado.

Deze taco is door zijn bereidingsgemak heel handig bij grotere groepen. Hij is even in de oven geweest en is daardoor extra warm. Hierdoor zal de hele groep na het uitserveren nog een lekkere warme taco hebben. En tijdens een drukke avond is het niet zo heel erg als hij wat langer blijft staan op het luik.

>> Probeer ook deze Gringo Questo Taco met Taco Beef