Een heerlijke taco met de klassieke frijoles refritos oftewel Refried Beans. Deze taco is rijk, smaakvol en vullend. Het is de taco die je zelfs op een koude winter avond nog zo gelukkig als op een warme zomerdag maakt. Wij maakten hem met Steak, een lekkere Chunky salsa en een zelf gemaakte Mexicaanse Salsa Verde

LA500 5”/15 cm tarwe tortilla van Pablo’s Choice 
Refried Beans (dit is hoe je ze maakt)
LA933 Philly Steak Strips
LA410 Meat Magic van Paul Prudhomme
Rode verse peper
Salsa verde (
kijk hier hoe je salsa verde maakt)
LA77 Smoky Hemp Sauce van Smoky Mountains
LA133 Chunky Salsa van Pablo’s choice


We beginnen even met de beef, dat kunnen we je niet vaak genoeg vertellen namelijk. We gebruiken beefstrips in plaats van een groot stuk vlees. Dit is waarom: het is minder werk, de beefstrips zijn makkelijker, ze zijn super tender en je pakt bij bestelling de hoeveelheid die je nodig hebt uit de vriezer en legt het zo op de plaat. 

Zo maak je deze klassieke taco met steak

Bij bestelling pak je de steakstrips en legt deze samen met de ui op de op de plaat. Je bakt de tarwetortilla kort in de pan, op de plaat of op de grill.

Dan besmeer je de tortilla met de refried beans en pak je de gesneden rode peper. Deze gaat een flinke bite aan je gerecht geven. Leg ze bij de ui en de steak op de plaat en meng ze even. 

Schep alles op de tortilla, toppen met de chunky salsa en smoky hemp sauce. De salsa Vrde serveer je apart, maar je zal zien dat het bakje helemaal op gaat😊

Je hebt een pracht van een klassieke taco.